Denne retten er blitt en hverdagsfavoritt. Jeg lærte å lage den av Howard (fra Kina) da jeg bodde i England. Denne oppskriften er litt hø om pø, dvs ingen eksakte mål. Den kan også varieres ved å bruke kun grønnsaker, eller tilsette fisk eller kylling.
1 stor bolle med kokt ris fra dagen før (vi bruker jasminris)
2-3 egg
1 løk hakket i små biter
utvalgte grønnsaker hakket i små biter f.eks gulerot, grønne bønner, paprika eller bruk amerikansk grønnsaksblanding.
kylling eller fisk
Serveres med soyasaus eller sweet chili saus, eller ketshup til barn ;)
Framgangsmåte:
Stek først eggene til eggerøre og ta ut av pannen.
Stek løken gjennomsiktig.
Tilsett grønnsakene og stek dem litt.
Tilsett risen og varm den.
Tilsett eggerøren tilslutt.
Server!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar