Denne fiskesuppa har blidd vår favoritt! Jeg lager alltid dobbel posjon og fryser ned , slik at man kan spise en sunn å næringsrik middag selv om man har det travelt en dag.
Et annet tips er og hakke alle grønnsakene ,skjære opp fisken dagen i forveien slik at d går kjapt og greit når man ska lage den.
Dette trnger du: (dobbel posjon 8 stk)
500 gram FERSK fisk (jeg bruker sei)
8 poteter i terninger
4 gulerøtter i terninger
5 dl vann
1/2 ts pepper
1 ss hv mel
3 ss creme fraiche
1 purre i treninger
1ts salt
fiskebuljog terning
2 dl melk ( kan erstattes med vann om en ikke vil bruke melk)
Ha grønnsakene i en kjele,kok i ti min ,lag en jevning av melk og mel, (vann og mel)
La fiskebitene trekke i gryta til de er kokt , og rør i creme fraiche på slutten av koketiden.
server med litt brød/ flatbrød! Go middag.
søndag 24. januar 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar