Denne er fra dinmat.no, men er blitt en av våre favoritter. Man kan bytte ut tomater med soltørkede tomater for en litt annen smak! (Bedre synes jeg...)
| Inntil 60 min |
Ingredienser: 1 kg torskefilet 800 g poteter 1 ss smør 1 ts salt 1/2 ts pepper 1 hvitløkbåt 3 tomater 1 purre 200 g jarlsberg 1 1/2 dl matfløte | Framgangsmåte:Forvarm stekeovnen til 200° C. Kok poteter. Retten kan også serveres med ris. Kok da ris etter anvisning på pakken.
Skjær tomat i skiver, rens og kutt purre i ringer. Finhakk hvitløk og riv ost.
Rens fisken og fjern skinn og bein. Skjær fiskefiletene i serveringsstykker og legg dem i smurt ildfast form. Dryss på salt, pepper og finhakket hvitløk. Legg på tomatskiver, purre og dryss over osten. Hell over matfløte. Stek retten på midterste rille ved 200° C ca. 30 minutter.
Server fisken med kokte poteter eller kokt ris til. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar